0

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιο είναι το πλάνο της διοίκησης για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων καθώς και την ενίσχυση της ασφάλειας στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, ο κ.Καϊτεζίδης είναι παραπάνω από κατατοπιστικός:

“Μιλάμε για κλιματική κρίση, όχι για κλιματική αλλαγή”: Μέσα από μια σειρά έργων θωρακίζουμε τον δήμο μας. Χαρακτηριστικά πραδείγματα το  ρέμα Σταγειρίτη, το Χαλιλ ντε Ρε  στο ιστορικό κέντρο της Πυλαίας και το Ρέμα “Κυψέλη” για το οποίο συνεργαζόμαστε στενά με την Περιφέρεια.  Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την Πυροσβεστική, τα Δασαρχεία, τις Εθελοντικές μας ομάδες, έχουμε φτιάξει ένα ισχυρό πλέγμα προστασίας και πρόληψης για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και πρόσφατα θα έλεγα, κατά κοινή ομολογία, “ανεβήκαμε level” καθώς γίναμε μόλις ο 2ος δήμος σε όλη τη χώρα που χρησιμοποιεί τεχνολογία Drones για την πρόληψη και την προστασία των πολιτών.  Λειτουργούμε με επιτυχία 24ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα το σύστημα ελέγχου μέσω Drones τα οποία έχουν και θερμικές κάμερες για να έχουν πρόσβαση σε σημεία που δεν φαίνονται αλλιώς. Τονίζω εδώ πως το συγκεκριμένο σύστημα ελέγχου προστατεύει πλήρως τα προσωπικά δεδομένα των συνδημοτών μας μέσω ειδικής εφαρμογής. 

“Ο δήμος μας πρωτοπορεί. Αυτή η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί ΚΑΙ για την προστασία των συνδημοτών μας από έκνομες ενέργειες, γινόμαστε αιχμή του δόρατος στην πάταξη της αυξανόμενης εγκληματικότητας . Στόχος μας η εφόλης της ύλης προστασία των πολιτών του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

Στέλιος Αγγελούδης – Μπορούμε να διεκδικήσουμε όλα όσα δικαιούμαστε

Previous article

Καϊτεζίδης: “Πάντοτε πίστευα πως στα μάτια των συνδημοτών μας, “πετυχημένος Δήμαρχος” είναι ο “νοικοκύρης” Δήμαρχος”.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *