0
Τις δηλώσεις του υπουργού Επικράτειας, Μάκη Βορίδη, σχετικά με την δυνατότητα του να πραγματοποιήσουν καλοκαιρινές διακοπές οι Έλληνες, σχολιάζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Τι κι αν αλλεπάλληλες έρευνες από επιστημονικούς φορείς και ινστιτούτα καταναλωτών και επαγγελματικών ενώσεων δείχνουν την οικονομική αδυναμία της πλειοψηφίας των πολιτών να πάει διακοπές; Τι κι αν η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, δηλώνει ότι δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις βασικές οικονομικές υποχρεώσεις; Ο υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Μάκης Βορίδης, εμφανίστηκε, στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, με ύφος χιλίων καρδιναλίων αμφισβητώντας την αξιοπιστία των ερευνών, δηλώνοντας πως ”’έχουμε και μια εμπειρία”» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση.

«Αντί για απαντήσεις στο εύρημα ότι ένας στους δύο Έλληνες δεν μπορεί να πάει διακοπές ούτε μία μέρα, ο κ. Βορίδης επιδόθηκε σε εξυπνακισμούς και ειρωνείες, ενώ δεν δίστασε να πει πως ο ίδιος δεν διαθέτει εξοχικό για να πάει διακοπές. Επίσης, αντί απαντήσεων στο ερώτημα που αφορά τη δυσκολία των νοικοκυριών να καλύψουν ακόμη και τα μηνιαία τους έξοδα, ο κ. Βορίδης δήλωσε με περισσό θράσος πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει όλους τους Έλληνες πλούσιους!

Δεν ξέρουμε αν οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη διατηρούν έστω και μια κάποια στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα. Καλά θα κάνουν, όμως, να μην προκαλούν, την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας αδυνατεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις στοιχειώδεις ανάγκες» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού το πρωί της Πέμπτης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση νυχθημερόν ασχολείται για την αύξηση των εισοδημάτων».

Πηγή φωτογραφίας: Facebook/ Μάκης Βορίδης

Χρυσοχοΐδης: «Έρχονται συλλήψεις για μέλη εγκληματικών ομάδων που βρίσκονται στη Μύκονο»

Previous article

Αποστολάκης: «Ανησυχητική η δήλωση Μητσοτάκη περί «κενών» στις αμυντικές ικανότητες της χώρας»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top