0
Την εκτίμηση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς απέτυχαν η μη πολιτική και η άκρατη επικοινωνία προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απολογηθεί για την αποτυχία στις ευρωεκλογές, διατύπωσε ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ χαρακτήρισε «πολιτικής δίωξης» τις απολύσεις στελεχών του κόμματος, με τελευταία αυτή του Γιώργου Τσίπρα, ενώ σημείωσε ότι το κόμμα «δεν έπρεπε να λειτουργεί ως μονοπρόσωπη ΙΚΕ».

«Εγώ ξέρω ότι κατέθεσα την πρόταση στο προηγούμενο συνέδριο να μην μετέχουν τα στελέχη του όργανα σε αμοιβόμενες θέσεις στο κόμμα. Αυτή απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία και από τους στενούς συνεργάτες του κ. Κασσελάκη. Από τη στιγμή που δεν άνοιξε μια κουβέντα αν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί γιατί αυτό διασφαλίζει πολλά πράγματα στο πώς κινείται ένα κόμμα, οι απολύσεις είναι καθαρά πολιτικής δίωξης. Όποιος διαφωνεί με την ομάδα Κασσελακη στην Κουμουνδούρου, φεύγει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης.

Συμπλήρωσε, δε, ότι «οφείλει ο κ. Κασσελάκης να ενημερώσει ποιοι είναι σε αμοιβόμενες θέσεις, ποιοι ήταν πριν και προσλήφθηκαν στις ημέρες του».

Στο πλαίσιο αυτό χαρακτήρισε «άθλιες» τις διαρροές «από τους κύκλους Κασσελάκη ότι μετά τον Θεοχαρόπουλο που ήταν και πρόεδρος κόμματος, θα διαγραφεί ο Σπίρτζης. «Δεν είχα ποτέ καμία αμειβόμενη θέση ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στο ΠΑΣΟΚ, αυτή είναι άθλια συμπεριφορά που δεν βοηθάει κανέναν» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook/ Χρήστος Σπίρτζης

Κατρίνης: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι κόμμα εξουσίας, δεν συμβιβάζομαι με 13-15%»

Previous article

Προαναγγελία… υποψηφιότητας από Δούκα: «Θέλω το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει το στοίχημα & θα κάνω ότι μπορώ γι’ αυτό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top