0
Με ανακοίνωση του απάντησε στην ανακοίνωση του Νίκου Νυφούδη σχετικά με την συμμετοχή του στο debate μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Πυλαίας – Χορτιάτη, ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Αναλυτικά:
Ντράπηκε και η ντροπή με την ανακοίνωση Νυφούδη
Πάει πολύ να με κατηγορεί για πολιτική φοβία ένας αποτυχημένος «γυρολόγος» της πολιτικής που μέχρι και πριν λίγες ημέρες δεν ήξερε καν αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.
Τελικά βρήκε σημαία κομματικής ευκαιρίας και κάπου ανάμεσα στις διακοπές του σε Τήνο και Λονδίνο έκανε μία στάση για να διεκδικήσει τον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη.
Σήμερα με την ανακοίνωσή του δίνει τα διαπιστευτήριά του στο νέο του κομματικό αφεντικό.
Επί της ουσίας λοιπόν για την ενημέρωση των συμπολιτών μας:
Δέχτηκα με χαρά το debate στην TV 100 γιατί δεν φοβάμαι κανέναν. Άλλωστε με τη συμμετοχή μου, όπως και των συνυποψηφίων μου, προηγήθηκαν πριν από λίγες μέρες δύο ανάλογα debate στον Χορτιάτη και σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.
Ενημέρωσα ο ίδιος προσωπικά όλους τους συνυποψηφίους μου χθες για τις απρόβλεπτες σοβαρές μου υποχρεώσεις, λόγω της σημερινής έκτακτης παρουσίας του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, η οποία ανακοινώθηκε μετά τη συμφωνία μας για την ημερομηνία διεξαγωγής του debate.
Ο ανθυποψήφιός μου προφανώς αγνοεί τον θεσμικό μου ρόλο ως προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας και τις υποχρεώσεις μου από την ιδιότητά μου αυτή.
Η κοινωνία μας γνωρίζει άριστα το δικό μου μεγάλο έργο στην τοπική αυτοδιοίκηση και τη δική του μικρή διαδρομή στους κομματικούς διαδρόμους.
Όλοι είμαστε γνωστοί στην κοινωνία μας.
Τον παραδίδω στην κρίση σας. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Ευχαριστώ τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μου για την υπευθυνότητα και την κατανόησή τους.

Γιάννης Ράπτης: “Η Αττική χρειάζεται Περιφερειάρχη και όχι Τοποτηρητή του Μητσοτακη”

Previous article

Αυτοψία στο λιμάνι της Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης ΚΜ, κ. Βασίλης Ρόκος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top