0
Για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μίλησε το στέλεχος του κόμματος, Κώστας Σκανδαλίδης επισημαίνοντας πως το κόμμα θα πρέπει να κάνει μια σοβαρή επανεκκίνηση.

«Έγιναν 2 μεγάλα βήματα. Επί Φώφης Γεννηματά πήγαμε από το 4% στο 8%. Με τον Νίκο Ανδρουλάκη από το 8% πήγαμε στο 13%» διευκρίνισε ο κ. Σκανδαλίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ επισημαίνοντας ότι το κόμμα πρέπει τώρα να κάνει ένα μεγάλο άλμα και για να γίνει αυτό θα πρέπει οι ψηφοφόροι να έρθουν ξανά στην κάλπη.

Όσον αφορά το πότε θα πρέπει να στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες ο κ. Σκανδαλίδης απάντησε το φθινόπωρο ώστε να υπάρξει χρόνος για να γίνει μια επανεκκίνηση.

Σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα κι αν πρόκειται για μια βιαστική απόφαση ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι « ο καθένας έχει την δική του τακτική και στρατηγική».

Ο ίδιος ωστόσο επισήμανε ότι δεν έχει ξεχωρίσει κάποιον υποψήφιο.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για πρόσωπα. Με ενδιαφέρει να είναι και 3 και 4 υποψήφιοι να μαζευτεί 300.000 κόσμος στην κάλπη και να εγγυηθεί ο νέος πρόεδρος ότι αυτοί οι 300.000 θα είναι στο προσκήνιο της πολιτικής».

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπε ακόμα ότι «πρέπει να αναπτυχθεί ένα κίνημα βάσης για τη συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων» και υπογράμμισε ότι το θέμα είναι να φτιαχτεί ένας φορέας που να γίνει πλειοψηφικός στη βάση του.

Παράλληλα, ο κ. Σκανδαλίδης υποστήριξε πως «προφανώς ο κ. Ανδρουλάκης έχει ευθύνη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Πηγή:www.voria.gr

Πηγή φωτογραφίας: Facebook/ Κώστας Σκανδαλίδης

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Στρατηγική Ατζέντα λαμβάνει υπόψη όλες τις σημαντικές ελληνικές προτεραιότητες»

Previous article

Θεοδωρικάκος: «Συμβάλλουμε σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας και αυξάνουμε το διαθέσιμο εισόδημα των οικογενειών»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top