0

«Όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και βιώσιμης ανάπτυξης!», γράφει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος επιτίθεται στους πρώην συντρόφους του που πλέον ανήκουν στη Νέα Αριστερά -χωρίς να τους κατονομάζει-, σπεύδει ωστόσο να σημειώσει πριν ολοκληρώσει την ανάρτηση πως υπήρξε από αυτούς που στήριξαν «όσο ελάχιστοι» τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη:

«Όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και “βιώσιμης ανάπτυξης”!

– Πολιτική γραμμή συγκεκριμένης σύγκρουσης με τα καρτέλ ενέργειας, καυσίμων, τροφίμων και τραπεζών  υπέρ των λαϊκών συμφερόντων χρειαζόμαστε!

– Πολιτική γραμμή αναδιανομής από την ελίτ και την ολιγαρχία προς όφελος της μισθωτής εργασίας, της αγροτικής παραγωγής και των μικρομεσαίων χρειαζόμαστε!

– Για ισχυρό κοινωνικό κράτος, για αποκατάσταση  της αξίας της εργασίας και των συντάξεων, για αξιοπρεπές μέλλον για τη νέα γενιά που πρέπει να σταματήσει να φεύγει από τη χώρα και να γυρίσουν όσοι έφυγαν!!

ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και όχι να κρατήσουμε απλά τη “φλόγα αναμμένη” δίπλα στα εικονίσματα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης και προσθέτει:

«Καμία βιώσιμη ανάπτυξη δεν θα έρθει με αγορασμένα ΜΜΕ, με ελεγχόμενη και διεφθαρμένη τη Δικαιοσύνη και ένα επιτελικό κράτος που κυριαρχούν μαφίες που μοιράζουν απευθείας αναθέσεις!

Αυτά πρέπει να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ παίρνοντας την κυβέρνηση με ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ και εκφράζοντας την κοινωνικοπολιτική συμμαχία της αριστερής προοδευτικής παράταξης ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!

Σε αυτήν την προοπτική κάποιοι που αποχώρησαν κρατώντας τις έδρες γιατί δεν τους άρεσε η νέα ηγεσία δεν νομίζω πως έχουν να προσφέρουν κάτι (τους το έδειξε άλλωστε ο λαός πρόσφατα) ούτε βέβαια κάποιοι Σχοινάδες και Ρουσόπουλοι ή και κάποιοι όπως ο Χουλιαράκης που αναζήτησε τη ζεστή αγκαλιά του αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα.
Αυτά από μένα …κατ αρχήν!

Υγ .Και είμαι από αυτούς που τη συμφωνία των Πρεσπών την στήριξαν όσο ελάχιστοι από  το Σύριζα .

Αλλά μην κολλάμε δίπλα στην αποτίμηση και προβολή της συμφωνίας από τους αρχιτέκτονές της που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, τα φληναφλήματα περί “βιώσιμης ανάπτυξης” με ομιλητές και συμμετέχοντες σαν αυτούς που προανέφερα για να υπηρετηθούν σενάρια ελεγχομένων “συγκλίσεων”… ».

Πηγή φωτογραφίας: Facebook/ Παύλος Πολάκης

Κεχαγια για ΝΔ: «Αυτό δεν ήταν ανασχηματισμός, ήταν μπαλώματα»

Previous article

Μαρινάκης: «Θετική αξιολόγηση από Κομισιόν για νέα εκταμίευση 2,3 δισ. ευρώ στην Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top