0
Τις δηλώσεις του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα περί «ανδρισμού» στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα καταδίκασε με τη σειρά του, μετά τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Θέλω να καταδικάσω μία απαράδεκτη ανακοίνωση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη. Οι απαράδεκτες δηλώσεις του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, με δράστη τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος δέχθηκε ομοφοβική επίθεση στη συνέχεια από τον κ. Κούγια» πρόσθεσε.

Σχετικά με το εάν τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τις Αρχές, ή αν ο κ. Λύτρας είχε ειδική μεταχείριση, ο Παύλος Μαρινάκης είπε:

«Επιμέρους παραλήψεις ελέγχονται. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον κατηγορούμενο, τον θύτη, με βάση το ποιος είναι».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε πως ήταν σοκαρισμένος διαβάζοντας την κατάθεση της συζύγου-θύματος του Απόστολου Λύτρα.

«Όταν είδα ένα απόσπασμα από την κατάθεση του θύματος συγκλονίστηκα. Δεν μπορεί να μην σφιχτεί το στομάχι σου όταν διαβάσεις κάτι τέτοιο. Πίσω από τέτοιες αποφάσεις κρύβονται άνθρωποι που υποφέρουν. Δεν πρέπει να καθόμαστε και να βρίσκουμε δικαιολογίες για τον δράστη αλλά να αφήσουμε τη δικαιοσύνη χωρίς να προδικάζουμε, να κάνει τη δουλειά της. Εμείς αυτό που λέγαμε είναι πως θέλουμε να κάνουμε αυστηρότερες τις ποινές. Θεσπίσαμε μία διάταξη που επιτρέπει και υποχρεώνει στους γιατρούς να καταγγέλλει ένα περιστατικό. Κάθε μέρα έχουμε 50 συλλήψεις μέσο όρο».

Πηγή φωτογραφίας: Facebook/ Παύλος Μαρινάκης

Πιερρακάκης: «Διαδραστικοί πίνακες σε κάθε τάξη μέχρι το τέλος της χρονιάς»

Previous article

Αλέξης Τσίπρας: «Οι προοδευτικές δυνάμεις να μην μένουν απαθείς αλλά να συνεργαστούν»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top