ΠΑΣΟΚ
0

Πιστοποίηση της αναποτελεσματικότητας και της αποτυχίας της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα όπως η ακρίβεια, η στεγαστική κρίση και η απαξίωση του ΕΣΥ χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τα λεγόμενα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την αποψινή συνέντευξη που παραχώρησε.

Μάλιστα η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «ζητήματα που όπως μας ενημέρωσε έβλεπε και πριν τις εκλογές, αλλά απέφυγε να ασχοληθεί».

«Φαίνεται, δε, ότι το έχει συνήθεια σε κάθε πρώτη μετεκλογική του συνέντευξη να παριστάνει τον «τιμωρό» των πολυεθνικών, που κερδοσκοπούν στην πλάτη του ελληνικού λαού, ο οποίος επί διακυβέρνησής του είναι προτελευταίος σε αγοραστική δύναμη στην ΕΕ», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ για να προσθέσει:

«Όσο για τη στροφή …στην ταπεινότητα που υποκρίθηκε απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώσεις ότι τα θέματα του κράτους δικαίου -όπως τα Τέμπη και το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων- δεν έπαιξαν ρόλο στο εκλογικό αποτέλεσμα, θυμίζουν πολύ την αλαζονεία του «41%». Η υπονόμευση του κράτους δικαίου, η έλλειψη σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διάκριση των εξουσιών θρέφουν την αποχή και την απαξίωση της πολιτικής».

Μητσοτάκης: «Είμαι προβληματισμένος, θα προβώ σε διορθωτικές κινήσεις»

Previous article

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Συνεχίζει αμετανόητα τα ψέματα – Να εξετάσουμε στο ΓΛΚ τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top