0

Στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε ο Παύλος Χρηστίδης βουλευτής του Νοτίου Τομέα – σε συνέντευξή του στο ACTION 24 – τονίζοντας την ανάγκη ο κάθε υποψήφιος να καταθέσει συγκεκριμένο πολιτικό πλαίσιο για την ανασυγκρότηση, την ενίσχυση και τη διεύρυνση του κόμματος και πως αυτό θα συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

«Είναι πολύ σημαντικό, όλοι όσοι θα συμμετέχουν, να έχουν επιχειρήματα που θα εμπνεύσουν τον κόσμο και θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Βλέπω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ότι ο κόσμος έξω έχει πραγματική αγωνία για το που θα πάνε τα πράγματα. Ελπίζω ότι ο καθένας, με τον δικό του ρόλο και με αυτά τα οποία θα πει, θα συμβάλλει στην ενότητα και την προοπτική της παράταξης», ανέφερε.

Σημείωσε, ακόμη, πως υπάρχουν πολλοί βουλευτές και μέλη της Κεντρικής Επιτροπή που περιμένουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να ανοίξει αυτή η διαδικασία προκειμένου να μπορέσουν να αξιολογήσουν το κάθε πρόσωπο και πρόσθεσε πως ο ίδιος θα τοποθετηθεί με πολιτικούς όρους όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα.

«Τους πολίτες τους απασχολούν τι συμβαίνει, αυτή τη στιγμή, στα βόρεια σύνορά μας, τι συμβαίνει με την Τουρκία, με την οικονομία, την αισχροκέρδεια. Τους απασχολεί όταν βλέπουν τους πυροσβέστες να κοιμούνται στα χωράφια μετά από κάποια πυρόσβεση. Για όλα αυτά περιμένουμε τις προτάσεις τους», πρόσθεσε.

Ο Παύλος Χρηστίδης εκτίμησε ότι θα έπρεπε να έχει προηγηθεί της εκλογικής διαδικασίας, μια πολιτική διαδικασία κατά την οποία το ΠΑΣΟΚ θα οριοθετούσε την ταυτότητα και τη φυσιογνωμία του.

«Τώρα τι είμαστε; Σε ποιους απευθυνόμαστε; Ποιους θέλουμε να εμπνεύσουμε; Να αλλάξουμε τα πάντα εμείς για να γίνουμε πιο ελκυστικοί. Και μόλις οριοθετήσουμε πολιτικά, ιδεολογικά, αξιακά και οργανωτικά, πρέπει να απευθύνουμε ένα προσκλητήριο προς όλους, θεσμικά, προς όλα τα πολιτικά κόμματα, όλους τους κοινωνικούς φορείς και όλες τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις», είπε χαρακτηριστικά.

Κατέληξε, λέγοντας ότι είναι πολύ σημαντικό, πέρα από τη μεγάλη συμμετοχή που χρειάζεται το κόμμα στις κάλπες, να καταφέρει να κάνει τους ανθρώπους αυτούς να παραμείνουν στην παράταξη.

Παύλος Γερουλάνος: «Πρέπει να αμβλύνουμε τις ανισότητες στο ΠΑΣΟΚ, αυτά θα κάνω αν γίνω αρχηγός»

Previous article

Ευριβιάδης Ελευθεριάδης για καύσωνα: «Χρειαζόμαστε πάρκα, δένδρα, φιλικά μέσα μεταφοράς, χώρους αναψυχής και άθλησης»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top