0
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικό Μετρό Α.Ε., παρουσία των Υφυπουργών Υποδομών και Μεταφορών, Νίκου Ταχιάου και Βασίλη Οικονόμου, για το συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων ώστε το Νοέμβριο να έχει ολοκληρωθεί και η τελευταία φάση του έργου και να παραδοθεί στο επιβατικό κοινό, συμμετείχε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

Μετά το τέλος της σύσκεψης οι κύριοι Ταχιάος, Οικονόμου και Γκιουλέκας πραγματοποίησαν δοκιμαστική διαδρομή σε όλο το μήκος της βασικής γραμμής, από το  αμαξοστάσιο της Πυλαίας μέχρι το Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Όπως τόνισε ο κ. Γκιουλέκας: «Το Μετρό είναι ένα εμβληματικό έργο για την πόλη το οποίο οδεύει στην ολοκλήρωσή του. Η έναρξη των δρομολογίων στο τέλος Νοεμβρίου θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, συνεισφέροντας στην αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη. Σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπως επιβεβαιώνει η πρόσφατη σύσκεψη, αλλά και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, σε λίγους μήνες θα κοπεί το πρώτο εισιτήριο και οι Θεσσαλονικείς και οι επισκέπτες της πόλης θα απολαμβάνουν τα οφέλη ενός έργου που στερήθηκαν για δεκαετίες. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, οι πολίτες περιμένουν πράξεις».

Πηγή:voria.gr

Πηγή φωτογραφίας: Facebook/ Κώστας Γκιουλέκας

Παρέμβαση εισαγγελέα για το επεισόδιο Αυγενάκη στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος»

Previous article

Λ. Αυγενάκης: «Ανήκω στη Ν. Δημοκρατία, δεν παραδίδω την έδρα μου»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top