0
Άρθρο γνώμης της Μαρίας Θεοδωρέλλη
Αυτές τις μέρες όλος ο πλανήτης παρακολουθεί σοκαρισμένος, μα και με μια υποτιθέμενη ασφάλεια, τις τραγικές εξελίξεις στο Ισραήλ.
Με την ίδια “αφελή ματιά” παρακολούθησε τις πυρκαγιές στον Έβρο και τις πλημμύρες στη Θεσσαλία. Τραγικές φιγούρες όλοι εκείνοι που έχουν την τύχη να κλαίνε και να οδύρονται, μιας και οι υπόλοιποι κείτονται νεκροί και άψυχοι. Και έτσι ο καθένας προτιμά να πορευτεί στον μικρόκοσμό του, μακαρίζοντας την τύχη του…που είναι έστω…ζωντανός!
Όλοι, κουβαλάμε μέσα μας μια πίστη…για το Θεό, για τις ικανότητες μας, για το μέλλον που μας περιμένει. Αυτή την πίστη να τη βρούμε για να θυμηθούμε τη μεγαλύτερη δύναμη που έχουμε: Τη δυνατότητα να επιλέγουμε, να απορρίπτουμε, να αλλάζουμε γνώμη γιατί κάτι είδαμε που δεν μας άρεσε, και να μην αφήνουμε τη ζωή μας στην τύχη όλων όσων θέλουν να μας κατευθύνουν “μαντρώνοντάς μας” σε κομματικούς, θρησκευτικούς και πολιτικούς συνδυασμούς, οπαδικής τύφλωσης!!
Τόση υποκινούμενη βία, απανθρωπιά, κατάντια για τα συμφέροντα ποιων ;;; Έλεος…🙏🏻
Ας ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ επιτέλους, σε παγκόσμιο αλλά και τοπικό επίπεδο! Ας ξεκινήσουμε με τα δικά μας «μεγάλα ξεκαθαρίσματα» για να τελειώνουμε, επιτέλους με τις μικρότητες του ακόμη πιο μικροσκοπικού απερχόμενου Δημάρχου…μιας Θεσσαλονίκης που κατάφερε να σμικρύνει, αλλά που δεν κατάφερε να ψελλίσει ούτε ένα συγγνώμη γι αυτό! Που έχει όμως το θράσος, μέσα απο τα σφιγμένα του δόντια και μια στάση σώματος που μαρτυρά τη σύγκρουση που γινόταν μέσα του, (μεταξύ Εγώ και Φόβου – απογοητεύοντας την Αθήνα των μεγάλων συμφερόντων, χάνοντας το Δήμο) να ρίξει το φταίξιμο της αποτυχίας του στον κόσμο, που δεν πήγε να (τον) ψηφίσει…ως όφειλε !!! Το ίδιο φταίξιμο που μετέφερε στους συνδημότες του για τα σκουπίδια και για άλλα πολλά! Την ίδια γραμμή ακολούθησαν πολλοί από τους υποψήφιους του, μπλοκάροντας παράλληλα αντίθετες απόψεις, δημοσιεύοντας αναλυθεί άρθρα και ζητώντας πλέον για εκείνον, τον αμετανόητο και αλαζόνα…μια 2η ευκαιρία!!!!
Ευτυχώς σε όλο αυτό υπάρχει και ένα τέλος! Το κοπάδι μας τελείωσε! Γιατί, όταν χαλάει η ψυχολογία του όχλου με τα μαύρα γυαλιά, αυτά, βγαίνουν και το τοπίο αρχίζει να καθαρίζει δείχνοντας και άλλους δρόμους…όταν τα νούμερα πέφτουν όσο ποτέ, δεν μπορεί να φταίει ο λαός και οι έως τώρα συνοδοιπόροι του, προς τιμήν τους, βλέπουν και ακούν άρα, ξέρουν πια…
Κύριε Ζέρβα, αναγνωρίστε και αναλάβετε την ευθύνη της επιβεβαιωμένα, αποτυχημένης θητείας σας. Υπάρχει και για εσάς επιλογή. Αποχωρήστε με ευφυΐα, αξιοπρέπεια και ήθος αυτή τη φορά!
Δεν είστε κακός απλά αξίζουμε ως δημότες, πολλά περισσότερα και δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε μια μέρα. Η ζωή είναι μικρή για τέτοιες πολυτέλειες.

Χριστόφορος Μουρατίδης: Ο υποψήφιος απο το Κιλκίς που έφτασε στην…Σουηδία για να στείλει το μήνυμα του

Previous article

Συμφωνία Ζωής!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top