0

Στην αποψινή συνάντηση του ευρωβουλευτή, Σάκη Αρναούτογλου με φίλος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης, Ευριβιάδης Ελευθεριάδης.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Ελευθεριάδης, οι συζητήσεις αυτές είναι «συζητήσεις που πρέπει καταρχήν να γίνονται στα αρμόδια όργανα του εκάστοτε κόμματος ή παραταξης».

Για τον λόγο αυτό, όπως τονίζει, «καλούμε τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη της οργάνωσης μας, σε μια ανεπίσημη συζήτηση γνωριμίας με τον Σάκη Αρναουτογλου».

Παράλληλα, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης κάνει αναφορά και στις πολιτικές εξελίξεις, στις ευρωοεκλογές και στις εξελίξεις στο εσωτερικό του Κινήματος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Το εκλογικό και πολιτικό αποτέλεσμα έχει πάντα πολλές και διακριτές ερμηνείες. Αυτές άλλωστε είναι και συζητήσεις που πρέπει καταρχήν να γίνονται στα αρμόδια όργανα του εκάστοτε κόμματος ή παράταξης.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα συνεδριάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκης για μια πρώτη συζήτηση, αξιολόγηση των αποτελεσμάτων τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Αναμένουμε βέβαια και τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής την Τετάρτη, όπου εκεί θα αποσαφηνιστούν οι μελλοντικές ενέργειες και διαδικασίες του Κινήματος.

Παράλληλα όμως, η οργάνωση μας οφείλει να παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις και τη συγκυρία. Οι Ευρωεκλογές, παραλληλα με το συνολικό αποτέλεσμα, άφησε ως παρακαταθήκη την εκλογή του Σάκη Αρναουτογλου ως Ευρωβουλευτή. Η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη Βόρεια Ελλάδα, μπορεί να ενισχύει τη θεσμική λειτουργία της οργάνωσης, την ανάδειξη θεμάτων που άπτονται της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των αποφάσεων που παίρνονται στις Βρυξέλλες.

Καλούμε τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη της οργάνωσης μας, σε μια ανεπίσημη συζήτηση γνωριμίας με τον Σάκη Αρναουτογλου σήμερα μετά τις 21:00 στο cafe The Muppets δίπλα στα γραφεία της Νομαρχιακής».

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή σκυτάλης στο ΥΜΑΘ-Αναλαμβάνει ο Κώστας Γκιουλέκας (vid)

Previous article

Κεχαγια για ΝΔ: «Αυτό δεν ήταν ανασχηματισμός, ήταν μπαλώματα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top