0

Η ομάδα για τη Θεσσαλονίκη με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στέλιο Αγγελούδη, δημιουργήθηκε από ενεργούς πολίτες της πόλης μας, με κύριο σκοπό την αλλαγή στις συνθήκες διαβίωσης στην πόλη και το μοντέλο διοίκησης του Δήμου.

Επαγγελματίες, καλλιτέχνες, αθλητές, μισθωτοί, επιστήμονες, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και καταφέραμε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι μπορούμε να καταφέρουμε την πραγματική βελτίωση της ζωής όλων μας.

Καταφέραμε επίσης να πείσουμε ότι οι προθέσεις μας είναι καθαρά αυτοδιοικητικές, χωρίς καμία κομματική δέσμευση και χρίσμα, διατηρώντας βέβαια ο καθένας και η καθεμιά μας την πολιτική και ιδεολογική του προέλευση και ταυτότητα.

Λίγες μέρες πριν από την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, ο απερχόμενος Δήμαρχος αποπειράται να αποπροσανατολίσει τους ψηφοφόρους, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να χρωματίσει πολιτικά την ομάδα μας.

Παίζει το τελευταίο του χαρτί, αυτό της συσπείρωσης των συμπολιτών μας που ψήφισαν στις Βουλευτικές εκλογές το κυβερνών κόμμα, και της αποτροπής όσων ψήφισαν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσω διάφορων αρθρογράφων, ότι ο Στέλιος Αγγελούδης έχει εξαρτήσεις κομματικές και οικονομικές «εξ Αθηνών».

Αυτή η ύστατη προσπάθεια επικοινωνιακής παραπληροφόρησης, πέραν του ότι είναι συκοφαντική, δεν πρόκειται να φέρει κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

Στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής οι Θεσσαλονικείς θα εκλέξουν έναν ανεξάρτητο Δήμαρχο και μία αυτοδιοικητική αδέσμευτη και πολύχρωμη ομάδα.

Την ομάδα που χρειάζεται η Θεσσαλονίκη με Δήμαρχο τον Στέλιο Αγγελούδη!

 

Άδωνις Κουλιούφας,

δικηγόρος,  μέλος του ΔΣ του ΔΣΘ,

υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Συμφωνία Ζωής!

Previous article

Δήμος Θεσσαλονίκης και θεωρίες συνωμοσίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top