0

Το κλείσιμο του καθημερινού εντύπου της Αυγής σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη και όπως είπε το κόμμα «γλυτώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ» από την απόφαση αυτή.

Συγκεκριμένα, η κυρία Τζάκρη μίλησε στο Mega και ερωτήθηκε για την απόφαση για την εφημερίδα της Αυγής.

Όπως είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένο τρόπο που χρηματοδοτείται. Γίνεται από τις εισφορές των μελών του και την κρατική χρηματοδότηση. Και βεβαίως στην Κεντρική Επιτροπή τις προάλλες παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά δεδομένα και οι οικονομικές δυνατότητες του κόμματος την επόμενη τριετία, που είναι αρκετά στενόχωρες. Και εξαιτίας αυτής της στενότητας επιτρέψτε μου να πω λήφθηκαν οι δυσάρεστες αποφάσεις της αναστολής του ημερήσιου έντυπου φύλλου της Αυγής. Ο στόχος είναι να διατηρηθούν οι θέσεις των εργαζομένων αλώβητες. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να μείνει ανοιχτή και ισχυρή η Κυριακάτικη Αυγή και βεβαίως να ενισχυθεί η ηλεκτρονική έκδοση».

Ο παρουσιαστής τότε ανέφερε: «αυτό που γλυτώνετε δηλαδή είναι το χαρτί» με την ίδια να απαντά: «Αυτό που γλυτώνουμε δεν είναι λίγο. Ξέρετε πού έχουν πάει τα εκτυπωτικά και το χαρτί; Είναι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ενισχύσουμε και την ηλεκτρονική έκδοση και το κυριακάτικο φύλλο της Αυγής».

Στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ ο Μητσοτάκης-Οι προκλήσεις των Σκοπίων στην ατζέντα

Previous article

Κικίλιας: 2.166 αγροτοδασικές πυρκαγιές από τον Μάιο-123 συλλήψεις (Video)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top