0

Στην πρόθεση  της Περιφέρειας να συμβάλει  στην ανασύσταση της ιστορικής  Γεωργικής σχολής Μεσσαράς αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στην σύσκεψη φορέων – υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκε σήμερα  στις εγκαταστάσεις της σχολής υπό την προεδρία του Υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Περιφερειάρχης συμμετέχει στην σύσκεψη με παριστάμενους επίσης από πλευράς Περιφέρειας τους Αντιπεριφερειάρχες Ειρήνη Χουδετσανάκη και Σταυρό Τζεδάκη. Νωρίτερα σε δήλωση του ο Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης-σε συνέχεια δηλώσεων του Υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη  για την ανασύσταση της Γεωργικής σχολής Μεσσαράς, τόνισε την σημαντικότητα της ανασύστασης της σχολής.

Συγκεκριμένα στην δήλωση του ο κ Αρναουτάκης στα ΜΜΕ, ανέφερε:

«Είναι μία σημαντική προσπάθεια, μία συλλογική δουλειά που πρέπει να υπάρξει για την ανασύσταση της μεγάλης Γεωργικής σχολής εδώ στην Μεσσαρά. Από πλευράς Περιφέρειας, είμαστε παρόντες να συμβάλουμε έμπρακτα με τις υπηρεσίες μας, ώστε να προχωρήσουμε στην εκπαίδευση των αγροτών μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε εκπαιδευμένους και σωστά καταρτισμένους αγρότες στο νησί μας. Θα είναι προς όφελος του πρωτογενή τομέα, της οικονομίας του τόπου μας αλλά και της εθνικής οικονομίας γενικότερα.»

Γ.Ντούρος: “Δεν γίνεται να δίνουμε βήμα σε φασιστικές ρητορικές μίσους.”

Previous article

Κίνηση – ματ από τον Στ.Αγγελούδη – Στο πλευρό του και το -μέχρι πρότινος – στέλεχος της ΝΔ, Αλ.Μανδρινός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *