0

ο κ. Ρουσόπουλος ήταν το πρωί καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» που συντόνιζε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης και στο ερώτημα εάν ο πρόσφατα παραιτηθείς υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής θα πρέπει να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής, απάντησε ότι «δεν θα του πω εγώ, τι θα κάνει.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

“Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Ο κόσμος πάντα είναι ο υπέρτατος κριτής. Το 2008 όταν εγώ κατηγορήθηκα αδίκως για μία αθλιότητα, για το οποίο με αθώωσε το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και η Δικαιοσύνη καταδίκασε τους συκοφάντες μου, εγώ είπα το 2009 στον Καραμανλή ότι δεν θα κατέβω υποψήφιος. Ήξερα ότι και να ήθελα να κατέβω θα ήταν μία κατάσταση που δεν θα μπορούσα να την παλέψω. Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανείς και στιγμές ψιθυρίζεις και σε ακούνε όλοι. Αυτή είναι μία από τις στιγμές που μπορεί και να κραυγάζεις και να μη σε ακούει κανείς. Όσα δίκια και να έχεις δεν υπάρχει περίπτωση να σου αναγνωριστεί το όποιο δίκιο. Ας υποθέσουμε ότι ο Κώστας Αχ. Καραμανλής τα είχε κάνει όλα τέλεια και οι ευθύνες ήταν σε έναν υφυπουργό, έναν γραμματέα, αυτή τη στιγμή είναι αλήθεια ότι τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σε ένα πρόσωπο, σε μία κυβέρνηση, όχι αδίκως γιατί εσύ έχεις την τελική ευθύνη”.

“Ο κόσμος είναι πάντοτε υπέρτατος κριτής. […] Όσα δίκια και να έχεις, δεν πρόκειται να σου αναγνωριστεί κανένα στην παρούσα φάση. Ας υποθέσουμε ότι τα είχε κάνει όλα τέλεια ο κ. Καραμανλής. Τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σε ένα πρόσωπο, και σε μια κυβέρνηση. Και όχι αδίκως, στην κυβέρνηση ή σε κάποιο πρόσωπο, με την έννοια ότι έχει την τελική ευθύνη».

Οδ.Κωνσταντινόπουλος: Οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις από το πολιτικό σύστημα, τους δημοσιογράφους και τη Δικαιοσύνη

Previous article

ΠΑΟΚ: Η φανέλα του “Μπάνε” με το νούμερο 7 αποσύρεται

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *