0

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου πως συνεχίζει με κυνικό τρόπο την επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας και τονίζει πως η χώρα «έχει ανάγκη από μία προοδευτική πολιτική εναλλακτική, που θα δώσει προοπτική στη νέα γενιά για μία κοινωνικά δίκαιη οικονομική ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον τους θεσμούς και τη δημοκρατία».

«Το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ανέδειξε την αδυναμία της πολιτείας να προστατεύσει αποτελεσματικά τους πολίτες καθώς και την αποτυχία του επιτελικού κράτους όπως ονομάζει ο Πρωθυπουργός τον τρόπο διοίκησης της χώρας», σχολίασε κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Συνεδρίαση του Προεδρείου των Σοσιαλδημοκρατών.

«Θα ξεκινήσουμε με τα προγράμματα κοινωνικής κατοικίας που θα αποκλιμακώσουν το κόστος ζωής που έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω των πολύ υψηλών ενοικίων καθώς και την ανάγκη προστασίας της πρώτης κατοικίας για τους ευάλωτους. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία προοδευτική πολιτική εναλλακτική, που θα δώσει προοπτική στη νέα γενιά για μία κοινωνικά δίκαιη οικονομική ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον τους θεσμούς και τη δημοκρατία», πρόσεθσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Δυστυχώς, ο Πρωθυπουργός συνεχίζει με κυνικό τρόπο την επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας. Αναλαμβάνει την ευθύνη μόνο στα λόγια ενώ την επιμερίζει κατ’ ουσίαν σε όλους. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν ήταν εκκρεμής στα δικά μας συρτάρια εννέα χρόνια η σύμβαση 717/2014 για την εγκατάσταση τηλεδιοίκησης στο σιδηροδρομικό δίκτυο, με επτά παρατάσεις και 54 εκατ. ευρώ συμβατικό αντικείμενο.

Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης δεν έχουν την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα να μιλούν για ανοικοδόμηση του κράτους και αναγέννηση της χώρας. Είναι οι ίδιοι που πλήγωσαν το κράτος δικαίου, τις υποδομές, το δημόσιο σύστημα υγείας, τη δημόσια παιδεία», ήταν το σχόλιο του εκπροσώποου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μάντζου μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό Συμβούλιο.

Σενάριο για κάλπες τον…Σεπτέμβρη – Ποιές ημερομηνίες έπεσαν στο τραπέζι

Previous article

“The Law According to Lydia Poet” – Μια φεμινιστική ματιά στην Ιταλική Δικαιοσύνη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *