Κασσελάκης
0

Για την παρουσίαση της περιουσιακής του κατάστασης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφερε: «κοντός ψαλμός αλληλούια, ας περιμένουμε για να δείτε ακριβώς πώς θα το κάνουμε και τι θα πρέπει ο λαός να ρωτήσει από τη ΝΔ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάρει ούτε ευρώ παράνομα.

Δεν μπορείς να ρωτάς του πόθεν έσχες ενός ιδιώτη πριν μπει στην πολιτική και να μην ρωτάς ενός κόμματος με το υψηλότερο χρέος στην Ευρώπη και με διαφήμιση πώς πληρώνεται ο κ. Γκρίνμπεργκ.»

«Ο κ. Μητσοτάκης με τα 40-κάτι ακίνητα γιατί δεν δανείζει στο κόμμα που έχει χρέη;» είπε, στη συνέχεια. «Μερικοί από εμάς έχουμε δουλέψει, τα κέρδη που έχω βγάλει για τους επενδυτές είναι δημόσια έγγραφα στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», υπογράμμισε.

«Ξέρω πάρα πολύ καλά πώς λειτουργεί το σύστημα. Δεν έχω να κρύψω τίποτα, έχω δουλέψει, έχω ιδρώσει, είμαι επιτυχημένος σε πολύ ανταγωνιστικό πεδίο, τα έχω κάνει όλα με το σπαθί μου και επιτέλους η χώρα να ρωτάει τους πολιτικούς και όχι έναν ιδιώτη. Το πόθεν έσχες είναι για να δούμε πώς αλλάζει ο πλούτος των πολιτικών μέσα στη σταδιοδρομία τους. «Και επιτέλους να ξέρουμε πώς έχει στηθεί αυτή η προπαγάνδα από τη ΝΔ, που βλέπουμε στα ΜΜΕ» είπε και πρόσθεσε ότι πολλά ονλάιν Μέσα ακολουθούν συγκεκριμένη γραμμή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα της ακρίβειας, που απασχολεί την καθημερινότητα των πολιτών. Μεταξύ άλλων σε αυτό τόνισε πως  ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «έχει μέτρα για να την καταπολεμήσει».

«Έχουμε μέτρα για την ακρίβεια και στο ΦΠΑ και στο πλαφόν για την ενέργεια, η αγορά ενέργειας υπολείπεται σε ρυθμίσεις, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς λέμε ότι οι τράπεζες και το ρεύμα έχουν τέτοια αισχροκέρδεια που εμείς θέλουμε επιπλέον εισφορά στα υπερκέρδη τους. Ο πρωθυπουργός λέει ότι αυτό θα χρεωκοπήσει τη χώρα, αλλά χρεωκοπούν τα νοικοκυριά της χώρας.

Επιλέγει τις τράπεζες και τα υπερκέρδη τους αντί να επιλέξει μια τόνωση με τα μέτρα ακρίβειας, ισχυρίστηκε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση παραδέχεται πως υπάρχουν ολιγοπώλια. Στην Ισπανία απέδωσε η μείωση ΦΠΑ, είπε, έχει αποδώσει και στην Κύπρο και την Ιρλανδία, «γιατί δεν το δοκιμάζουν;» κι εδώ, ρώτησε.

«Δεν είναι δυνατόν η χώρα να έχει τις πιο κερδοφόρες τράπεζες στην Ευρώπη και τη χαμηλότερη αγοραστική αγορά στην Ευρώπη, σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης και είπε ότι στον ΕΝΦΙΑ θα γίνει αναδιανομή και το γενικό λογιστήριο του κράτους έχει συμφωνήσει με τα νούμερα» είπε χαρακτηριστικά.

Ανδρουλάκης: Ισχυρή σοσιαλδημοκρατία σημαίνει ισχυρές πολιτικές για την κοινωνία

Previous article

Δημοσκόπηση Ευρωεκλογών: Πάνω 18% η απόσταση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερο κόμμα η αποχή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top