0

Τρεις βασικές παραμέτρους στην πολιτική συζήτηση μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών έθεσε μιλώντας στο OPEN ο Αντώνης Σαουλίδης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκη με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Ο Αντώνης Σαουλίδης φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ» αναφέρθηκε αρχικά στις αλλεπάλληλες συγνώμες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

“Πολιτική στον 21ο αιώνα δεν μπορούμε να κάνουμε με συγνώμες αλλά με πολιτικές προτεραιότητες” σημείωσε αρχικά αναρωτώμενος γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ, δεν έθεσε σε τέσσερα ολόκληρα χρόνια διακυβέρνηση ως προτεραιότητα τα ζητήματα ασφαλείας του ελληνικού σιδηρόδρομου.

 

«Σε προσυνέδριο της ΝΔ το 2019 ανέδειξαν το συγκεκριμένο ζήτημα. Γνώριζαν ότι υπάρχει συγκεκριμένο ζήτημα ασφάλειας στους εθνικούς σιδηροδρόμους. Αφού γνώριζαν από το 2019. Γιατί δεν το έθεσαν σαν πρώτη πολιτική προτεραιότητα και στα 4 χρόνια που κυβερνούν τον τόπο να μην το έχουν λύσει αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα ασφάλειας;» επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.

 

Αναφερόμενος στον πρώην, πλέον, υπουργό Υποδομών και Μεταφορών αναρωτήθηκε γιατί ενώ στο υπουργείο και την κυβέρνηση γνώριζαν ότι δεν έχει επιλυθεί, ο Κ. Καραμανλής μίλησε για ασφαλές σιδηρόδρομο στη Βουλή.

«Λέμε ότι ευθύνονται όλα τα κόμματα, η ευθύνη κατανέμεται ίσα; Τι έχει συμβεί με την σύμβαση 717; Υπογράφηκε το 2014 και θα παραδιδόταν το έργο το 2016. Φτάσαμε στο 2023 και δεν έχει παραδοθεί απολύτως τίποτα» τόνισε ο Αντώνης Σαουλίδης.

 

«Να αναδείξει η εισαγγελική έρευνα τις ευθύνες. Σεβόμαστε τις ανεξάρτητες αρχές. Να ερευνήσει και τις πολιτικές και τις ποινικές ευθύνες» κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής.

Με τον Πρόεδρο του SPD συναντήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Previous article

ΣΟΚ στην Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη από δομή φιλοξενίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *