0

«Βγαίνετε το ίδιο, ό,τι και να συμβαίνει, είτε είναι κορόνα, είτε είναι ατύχημα, είτε είναι βιασμοί, είναι ένα ίδιο πρόσωπο πολύ στεναχωρημένο»

Οργισμένος εμφανίστηκε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας τόσο τη δυσκολία του να μπει στο κλίμα της ψυχαγωγικής του εκπομπής λόγω της φόρτισης των ημερών, αλλά και την οργή του για τη διαχείριση του ζητήματος από τα ΜΜΕ.

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς εξήγησε ότι οφείλει να κάνει την εκπομπή του, ξεκαθαρίζοντας στους τηλεθεατές να μην θεωρήσουν ότι βρίσκονται «στην κοσμάρα τους».

«Εύχομαι να καταλαβαίνετε ότι η θέση είναι πολύ δυσάρεστη γιατί είναι μία εκπομπή που δεν έχει καμία θέση στην ελληνική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή.

Παρόλα αυτά, είναι ένας χώρος εργασίας, το κανάλι –και το ευχαριστούμε πολύ – μας ενημέρωσε ότι δεν θα βγούμε για να μπορέσουν να ασχοληθούν με αυτό το γεγονός δημοσιογραφικά, όπως και θα έπρεπε. Και μπράβο τους.

Παρόλα αυτά, πρέπει να συνεχίσουμε, οφείλουμε, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και δεν θέλουμε να το δείτε ότι είμαστε στην κοσμάρα μας. Πολύ απλά έχουμε έρθει στην εργασία μας και θα κάνουμε αυτό που έχουμε υποσχεθεί. Όχι 100% γιατί δεν βοηθά η πραγματικότητα. Θα ασχοληθούμε λίγο με το θέμα, θέλω να πω 2-3 πράγματα και κρατιέμαι πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ωστόσο, αυτά τα 2-3 πράγματα ήταν ιδιαίτερα αιχμηρά κατά της κυβέρνησης και της διαχείρισης του ζητήματος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τον πρ. υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή

«Βγήκε ο πρωθυπουργός σαν να είναι πάλι κορονοϊός, γιατί είναι ίδια φάτσα, ο επικοινωνιολόγος πρέπει να αλλάξει πρωθυπουργέ, αλλάξτε τον. Βγαίνετε το ίδιο, ό,τι και να συμβαίνει, είτε είναι κορόνα, είτε είναι ατύχημα, είτε είναι βιασμοί, είναι ένα ίδιο πρόσωπο πολύ στεναχωρημένο. Αν δεν το αντέχετε μπορείτε να παραιτηθείτε.

Υπάρχει ένα ποσοστό ανθρωπιάς που λέει ότι παιδιά, δεν μπορώ, δεν μπορούμε. Ας έρθει κάποιος που μπορεί. Μη φανταζόμαστε ότι μπορούμε, γιατί δεν μπορούμε.

Γίνεται κάτι, κάποιος απολύεται, κάποιος παραιτείται για το εφέ. Ο άλλος παραιτήθηκε και πάλι θα είναι στο ψηφοδέλτιο. Δεν τα κατάφερε σε εκείνο το υπουργείο, θα τα καταφέρει στων τροφίμων. Και μετά ένας πρωθυπουργός περίλυπος, χαμηλά το κεφάλι, του δίνουν και οδηγίες που να κοιτάει για να φαίνεται στεναχωρημένος, να λέει, αυτό έγινε, χίλια συγγνώμη», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, με τους θεατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή ζωντανά από το στούντιο να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Masterchef: Ο Σεφ Κοντιζάς και τα “ραπανάκια και μαρούλια” του Κουτσούμπα

Previous article

Γ.Γεραπετρίτης για τα Τέμπη : Εάν είχαμε ένα πλήρες σύστημα τηλεδιοίκησης στη χώρα το δυστύχημα δεν θα είχε συμβεί

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Gossip