0

Είτε μπορεί να τους πλήγωσαν, είτε μπορεί να τους πίεσαν, είτε μπορεί να τους απέρριψαν ολοκληρωτικά- αυτά τα 3 ζώδια, δεν έχουν και την καλύτερη φήμη και μάλιστα ο κόσμος «τα μισεί»:

Δίδυμοι

Δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που το συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκεται στην λίστα. Έχουν χαρακτηριστεί κατά καιρούς ως «διπρόσωποι και άπιστοι», ωστόσο ποιος έχει μόνο μια πλευρά στην προσωπικότητα του; Είναι επίσης ζώδια της επικοινωνίας, γεγονός που σημαίνει ότι μιλούν αρκετά, σε σημείο εκνευρισμού. Κυρίως όμως, κατηγορούνται επειδή πολύ δύσκολα θα δεσμευτούν σε μια σχέση και ακόμη και όταν το κάνουν, το πιθανότερο είναι να βαρεθούν και να αναζητήσουν και πάλι αλλού τον ενθουσιασμό.

Καρκίνος

Μπορεί να είναι και τυχαία σύμπτωση, όμως σύμφωνα με έρευνα του FBI, οι περισσότεροι δολοφόνοι, ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά ζώδια και κατακλύζονται από τα αισθήματα τους, τα οποία πολλές φορές δυσκολεύονται να ελέγξουν. Θεωρούνται επίσης κυκλοθυμικά άτομα και υποχθόνια, επειδή έχουν ως στοιχείο τους το νερό. Ποιο άλλο ζώδιο όμως, μπορεί να εκφράσει τόσο καλά τα συναισθήματα του, όπως ένας Καρκίνος;

Σκορπιός

Πάθος και εγωισμός είναι σίγουρα ένας καταστροφικός συνδυασμός και τα δυο αυτά στοιχεία υπάρχουν έντονα σε έναν Σκορπιό. Κυρίως όμως, είναι ζώδιο της εκδίκησης και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις. Δρουν περισσότερο μέσα από τον φόβο τους, παρά μέσα από την αγάπη. Έχουν έντονο ένστικτο και ιδιαίτερο πείσμα. Όλα αυτά είναι αρκετά για να διαμορφώσουν, είτε μια δυναμική και παθιασμένη προσωπικότητα, είτε έναν απίστευτα τοξικό χαρακτήρα.

Χωρίς “ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ” μέχρι 21 Απριλίου – Ατύχημα είχε η Αγγελική Νικολούλη

Previous article

“Μπαράζ” ελέγχων από την ΑΑΔΕ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Gossip