0

Όπως διαβάζουμε στο The Strait Times, όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν ο Kawshigan γνώρισε την Nora Tan. Η τελευταία τον έβλεπε περισσότερο σαν φίλο παρά κάτι παραπάνω, με τον friendzoned παλίκαρο της Σιγκαπούρης να μην τα βάζει κάτω όμως. Μέχρι το 2020 προσπαθούσε να βγει από το βούρκο του friendzone, πιστεύοντας ότι τα κατάφερνε.

Όπως δήλωσε, τη χρονιά της πανδημίας νόμιζε ότι θα γινόταν η μεγάλη έξοδος, αφού τον αποκάλεσε «τον πιο κοντινό της φίλο». Η Nora Tan όμως κυριολεκτούσε και δεν επρόκειτο για κάποιο σήμα στον Kawshigan να χωθεί. Αντιθέτως, ήθελε να ηρεμήσει λίγο και να μειώσει το χρόνο που περνούσαν μαζί αφού άρχισε να τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

Ο «φίλος» της θίχτηκε τόσο ώστε να προχωρήσει σε μήνυση, άλλο που εκείνη θα έπρεπε να το κάνει αφού την πίεζε και την έφερνε συνεχώς σε άβολη θέση. Ο Kawshigan ωστόσο, την κατηγόρησε για ψυχικές φθορές, που είχαν αντίκτυπο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Αφού τερμάτισε τις προσπάθειες λοιπόν, απευθύνθηκε στο δικαστήριο και κατέθεσε μήνυση για $3 εκατομμύρια. Συγκεκριμένα, σημείωσε πως η απόρριψη αυτή κατέστρεψε την «εξαιρετική του φήμη» και του προκάλεσε τραύμα, κατάθλιψη και άλλες επιπτώσεις στη ζωή του. Όπως είπε, έχει επηρεάσει και τη δουλειά του, καθώς δεν μπορεί να συγκεντρωθεί εξαιτίας αυτής της αμήχανης φιλίας.

Επιπλέον, μήνυσε για $22.000 την Nora Tan και για έναν ισχυρισμό της στο δικαστήριο, σύμφωνα με τον οποίο προσπάθησε να κάνει μια συμφωνία για να βελτιωθεί η σχέση τους.

Για καλή τύχη των γυναικών, το δικαστήριο δεν πήρε σοβαρά τον πόνο του πληγωμένου άντρα και έβαλε τέλος στο αστείο χωρίς να του εξασφαλίσει φυσικά τα πόσα που ζητούσε.

“Στον αέρα” τα επεισόδια της σειράς “YOU” στο Νetflix

Previous article

“Balance μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής”: Αυτή είναι η πόλη που κατέκτησε την κορυφή παγκοσμίως -Μαντεύεις ποιά;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Gossip