0

Το The FNL Guide ανακοίνωσε τα 70 καλύτερα εστιατόρια της χώρας μας και ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται   το Lost Athens και το Diego Athens.

Η ανάρτηση του ιδιοκτήτη των καταστημάτων, Γιώργου Τσούμα:

Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος γύρω μας έχει αλλάξει. Οι προκλήσεις πάμπολλες, τα προβλήματα ακόμη περισσότερα, οι απαντήσεις ακόμη δυσκολότερες.

Μιλώντας πρόσφατα σε μια αγαπημένη φίλη-δημοσιογράφο, αναφέρθηκα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όποιος άνθρωπος θέλει να επιχειρήσει στην Ελλάδα, ειδικά στο κλάδο της εστίασης.
Ο ανταγωνισμός σκληρός, τα στερεότυπα ισχυρά, το κράτος πολλές φορές να λειτουργεί ως τιμωρός παρά ως βοηθός (υψηλοί φόροι, υψηλές εισφορές, αδυναμία πρόσβασης στην εύκολη χρηματοδότηση κλπ).

Ωστόσο, έρχεται αυτή η μέρα που δικαιώνει την συνεχή αγωνία σου, τα άπειρα ξενύχτια, τις δυσκολίες στη ρευστότητα κοκ. Σήμερα, το The FNL Guide ανακοίνωσε τα 70 καλύτερα εστιατόρια της χώρας μας και ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται τα διαμαντάκια μου, το Lost Athens και το Diego Athens.

Η χαρά μας είναι απερίγραπτη. Περάσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια αλλά είμαστε εδώ, συνεχίζουμε απτόητοι, ταπεινοί και πολύ περήφανοι που δεν εγκαταλείψαμε ποτέ αυτό που αγαπάμε να κάνουμε: να κάνουμε τον κόσμο να περνά καλά, τιμώντας κάθε ευρώ που χαλάει για εμάς.

Οπως συνηθίζω να λέω, ο κλάδος της ελληνικής εστίασης είναι εξαγώγιμο προϊόν.
Πιστέψτε σε αυτόν και στηρίξτε τον, το αξίζει – μας αξίζει.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους έχουν ρίξει άπειρη δουλειά για να γίνει πραγματικότητα αυτή η διάκριση. Είστε πραγματικά σπουδαίοι!

Προχωράμε <3

 

 

Ταξίδια: Πόσο κοστίζει η διαμονή στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ;

Previous article

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποιό είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Foodblog