0

Με μέλη της ομάδας αστυνομικών ΔΙ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ,κ. Βασίλης Ρόκος.
Ο επικεφαλής της «ΣΥΝ-εργασία» συζήτησε με τους αστυνομικούς για τον πρωταρχικό ρόλο της ΔΙΑΣ στην ασφάλεια της πόλης, όπως και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως εργαζόμενοι. Μεταξύ των αιτημάτων των αστυνομικών της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης είναι η στελέχωση της υπηρεσίας με νέα άτομα. Επίσης η ανανέωση του στόλου των μηχανών και
του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, στοιχεία τα οποία έχουν άμεση σχέση με την ασφάλεια τους.
«Η έξαρση των φαινομένων εγκληματικότητας που παρατηρείται στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως αυτό της Θεσσαλονίκης, απαιτεί την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό, ανταποκρινόμενη καθημερινά σε δεκάδες περιστατικά, παρέχοντας αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.
Ως ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και ως πολίτης θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική για την διαφύλαξη της δημόσιας ασφάλειας, η ενίσχυση με νέο προσωπικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δυστυχώς τα περιστατικά βίας και εγκληματικότητας είναι αυξημένα και απαιτούν περαιτέρω επάνδρωση του σώματος με νέες προσλήψεις.
Επιπροσθέτως όπως νοιαζόμαστε για την προστασία των πολιτών, θα πρέπει να νοιαζόμαστε και για την ασφάλεια των ίδιων των αστυνομικών, οι οποίοι καλούνται επί καθημερινής βάσεως να χειριστούν καταστάσεις που βάζουν σε κίνδυνο την ίδια τους τηνακεραιότητα. Το λιγότερο που μπορούμε να τους προσφέρουμε είναι έναν ασφαλή εξοπλισμό.» δήλωσε ο κ. Ρόκος.

Ανοικτή επιστολή του Θανάση Χειμωνά, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου για το Δήμο Αθηναιών

Previous article

Γιάννης Ράπτης: “Η Αττική χρειάζεται Περιφερειάρχη και όχι Τοποτηρητή του Μητσοτακη”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *