0

Με την Πρόεδρο της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης Ευτυχία Σαβιολάκη – Όλοφσον και τον εκπρόσωπο της νεολαίας στο Δ.Σ. της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Γιώργο Όλοφσον, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των αποδήμων Κρητών εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Περιφερειάρχη Κρήτης για την διαχρονική υποστήριξη στον απόδημο ελληνισμό, στις δράσεις της Παγκρητικής Ομοσπονδίας και στο έργο που επιτελεί και αναφέρθηκαν στην εξαιρετική συνεργασία που έχει διαμορφωθεί μεταξύ της Ομοσπονδίας και της Περιφέρειας Κρήτης.

Παράλληλα, έγινε συζήτηση για σχεδιαζόμενες πρωτοβουλίες και δράσεις στο πλαίσιο της ενίσχυσης της συνεργασίας και των σχέσεων των οργανώσεων αποδήμων της Ευρώπης με την Περιφέρεια Κρήτης, όπως για παράδειγμα τις εκδηλώσεις για το Νίκο Καζαντζάκη στο Αμβούργο καθώς και εκδηλώσεις στο πλαίσιο συμπλήρωσης 50 ετών από την ίδρυση της Ομοσπονδίας.

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται για την οργάνωση και την ανάδειξη του ρόλου της νεολαίας των αποδήμων Κρητών.

Περιφέρεια Αττικής: Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό στην πυροσβεστική

Previous article

Ισχυρό κύμα καύσωνα από αύριο – Έως και 44 βαθμούς η θερμοκρασία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *