0

Ανάρτηση του Υπ.Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη “Ομάδα για την Θεσσαλονίκη” του Στ.Αγγελούδη, Μιχάλη Μιχάλη Μήττα

Οι εκλογές είναι μια ευκαιρία να γυρίσει κανείς την πόλη. Όχι όμως εκεί που έτσι κι αλλιώς θα περνούσε στην καθημερινότητα του ή σε μια έξοδο με φίλους. Να την γυρίσει εις βάθος. Να την γνωρίσει. Τους τελευταίους δύο μήνες αυτό κάνουμε.
Στην Ξηροκρήνη και την Παναγία Φανερωμένη, στα στενά της Ευζώνων, στην Κασσάνδρου, γύρω απ’ το ρέμα της Τούμπας, στο πάρκο Κρήτης. Δεν είναι απλώς τα προβλήματα, που έτσι κι αλλιώς γνωρίζει όποιος ζει την πόλη. Είναι, πολύ περισσότερο, η ένταση τους, η οποία πολλαπλασιάζεται όσο κανείς απομακρύνεται από τις κεντρικές αρτηρίες – βιτρίνες.
Στις γειτονιές τα απορριματοφόρα περνούν πλέον μια φορά την εβδομάδα και η καθαριότητα ακόμα σπανιότερα. Η στάθμευση είναι δύσκολη και η μετακίνηση με αναπηρικό αμαξίδιο ή βρεφικό καροτσάκι απολύτως ανέφικτη. Εκεί που δεν υπάρχουν τα φώτα των καταστημάτων, δεν υπάρχουν καθόλου φώτα, αλλά ανασφάλεια. Όπου πήγαμε, αυτά ακούσαμε.
Αυτές λοιπόν είναι οι γειτονιές μας. Αυτές οι γεινονιές είναι που πρέπει τώρα, περισσότερο από ποτέ, επιτέλους να εκπροσωπηθούν. Αυτή είναι η πόλη που θέλουμε να ξαναφτιάξουμε.

Νέα ισχυρή σύμπραξη της παράταξης Αγγελούδη – Ο Βασίλης Γάκης στην «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη»

Previous article

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ: Ο χάρτης των χρισμάτων σε Περιφέρειες και Δήμους

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *