0
Ανάρτηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Πέτρου Λεκάκη για την συμμετοχή  1ο Φεστιβάλ Νεολαίας Θεσσαλονίκης “Thessaloniki Youth Festival”
Μπορεί να καταγράφει δεκάδες αιώνες ζωής, η Θεσσαλονίκη, ωστόσο, είναι μία πόλη που παραμένει νέα στην ψυχή. Μία πόλη με ζωντάνια και όραμα! Και η καλύτερη απόδειξη είναι η επιτυχία του 1ου Φεστιβάλ Νεολαίας Θεσσαλονίκης “Thessaloniki Youth Festival”, το οποίο διοργανώνουν το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων και τους τρόπους βελτίωσής της.
Οι προτάσεις των νέων της πόλης μας, η σκέψη τους, η ωριμότητα αλλά και το όραμά τους, αποτελούν τροφή για σκέψη και, κυρίως, για πράξη και επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την πεποίθησή μας ότι δεν μπορούμε να συζητούμε για τη Θεσσαλονίκη του 2030 χωρίς να ακούμε τη φωνή τος, τη φωνή εκείνων που το 2030 θα αποτελούν το πιο δυναμικό κομμάτι της πόλης μας.
Το Φεστιβάλ, το οποίο ξεκίνησε στις 12 Ιουλίου και ολοκληρώνεται σήμερα 14/07, και πραγματοποιείται σε χώρους του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνει συζητήσεις για τη θέση των νέων στην τοπική αυτοδιοίκηση, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό καθώς και μουσικά και θεατρικά δρώμενα, προβολές ταινιών, έκθεση φωτογραφίας κ.α.

Στ.Αγγελούδης: Χρέος της δημοτικής αρχής είναι να επικουρήσει το έργο του ΕΚΑΒ

Previous article

Γ.Πατούλης: 𝝨𝞃𝝰 𝟭𝟭 𝝴𝝹𝝰𝞃 €, 𝞃𝝰 έ𝞀𝝲𝝰 𝝿𝝾𝞄 𝞆𝞀𝝶𝝻𝝰𝞃𝝾𝝳𝝾𝞃𝝾ύ𝝻𝝴 𝞈ς 𝝥𝝴𝞀𝝸𝞅έ𝞀𝝴𝝸𝝰 𝞂𝞃𝝾 𝝙ή𝝻𝝾 𝝡𝝴𝞃𝝰𝝻ό𝞀𝞅𝞈𝞂𝝶ς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *