0

Όταν συναντήσει κανείς για πρώτη φορά τον Σαράντη Μονοπόρτη, η πρώτη σκέψη που κάνει είναι: “Ωραίος τύπος”. Αυτός ο “ωραίος τύπος” είναι γέννημα θρέμμα Ηρακλής, βάζοντας μάλιστα και το δικό του “λιθαράκι ” για να στηρίξει την προσπάθεια για παλινόρθωση της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης, του “γηραιού ” που λείπει από τα μεγάλα σαλόνια λόγω αλλεπάλληλων αγωνιστικών και κυρίως οικονομικών προβλημάτων.

“Προέρχομαι από οικογένεια στην οποία η επιλογή μου να ενταχθώ στο ΠΑΣΟΚ ήταν κάτι που προκάλεσε συζητήσεις” θα σου πει γελώντας, αφού σου τονίσει πως η σχέση της οικογένειας του με την “Δεξιά” είναι σαν τα χιόνια στην Σαχάρα – δεν υπάρχει!

Από την ΠΑΣΠ, στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ και από την ΚΠΕ της δημοκρατικής παράταξης, στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την διεκδίκηση του δεύτερου μεγαλύτερου Δήμου της χώρας, αυτόν της πολύπαθης Θεσσαλονίκης με την παράταξη “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη” με επικεφαλής τον Στέλιο Αγγελούδη.

Ο Σαράντης Μονοπόρτης, δεν είναι ουρανοκατέβατος. Με προοδευτικό λόγο, θέσεις, αξίες και προτάσεις που συνάδουν με ένα γνήσιο δημοκράτη μαχητή, επιχειρεί στην Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα μέσα από τις επιχειρήσεις του και όπως θα σου πει και το αποδεικνύει στην πράξη: “Είμαι για τα δύσκολα εγώ, μου αρέσουν τα δύσκολα. Έμεινα Ηρακλής όταν όλοι έφευγαν, ΠΑΣΟΚ όταν το ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχε στον πολιτικό χάρτη (τουλάχιστον ως όνομα) και στην Θεσσαλονίκη να επιχειρήσω την στιγμή που όλοι έφευγαν είτε Αθήνα είτε στο εξωτερικό”.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Στέλιου Αγγελούδη κατεβαίνει γιατί μπορεί και πιστεύει πως η Θεσσαλονίκη αξίζει καλύτερες μέρες και οφείλει στον ίδιο της εαυτό, να αλλάξει προς το καλύτερο, όχι να κάνει στροφή στο παρελθόν. Μπροστά, με όραμα για το μέλλον που αξίζουμε ως Θεσσαλονικείς..

Σε “περιπέτειες” ο ανακριτής του Qatargate, Κλαιζ – Δίωξη για διαφθορά και πολιτικές διώξεις

Previous article

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον ΑΟΑΝ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *