0

Συνέντευξη παραχώρησε στον Flash 99.4 και την Βασιλική Πολίτου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη, Κωνσταντίνος Γαβρής.

“Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τα πάντα στον Δήμο” τόνισε ο κ.Γαβρής ο οποίος έστρεψε τα βέλη του στην τωρινή διοίκηση λέγοντας πως μετά από τόσα χρόνια διοίκησης αρχίζει να έχει παρενέργειες που είναι βλαπτικές για τον δήμο μας.

“Δεν υπάρχει όραμα, δεν υπάρχει σχεδιασμός, υπάρχουν άλυτα προβλήματα.Επιπλέει η διοίκηση πάνω σε επικοινωνιακά τρικ” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κωνσταντίνος Γαβρής έκανε σαφές ότι “πρέπει να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι μπορούμε και θέλουμε!”

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην σειρά των προβλημάτων στα οποία πρέπει να γίνουν αναγκαίες παρεμβάσεις και έκανε σαφή την ανάγκη αποκέντρωσης στην διοίκηση του Δήμου μακριά από δημαρχοκεντρικά πρότυπα.

Παράλληλα τόνισε την σημαντικότητα της “γειτονιάς” ως θεσμού ανάπτυξης και μίλησε για την δράση του “Συμβουλίου της γειτονιάς”.

Ο κ.Γαβρής μίλησε για την αντιδημοκρατικότητα των νόμων που έφερε η κυβέρνηση και αφορά την Αυτοδιοίκηση.”Ο πολίτης δίνει την δύναμη, ο πολίτης μπορεί να την πάρει” τόνισε.

Ακούστε εδώ:

 

Νέα δεδομένα στην παραίτηση Τζανερίκου – Καταγγέλει αντάλλαγματα από την κυβέρνηση στην σκιά των αποφάσεων για το κόμμα Κασιδιάρη

Previous article

Κ.Γαβρής: Συμβούλια “Γειτονιάς” – Μια ξεχωριστή πρόταση για ισχυρή αυτοδιοίκηση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *