0

Αγαπητή και Αγαπητέ μου Συνδημότη,

 Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, συμμετέχω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Παράταξη του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής».

Ο Πειραιάς είναι η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, παντρεύτηκα και εργάζομαι, είναι η μεγάλη οικογένεια μου και ο τόπος μου. Τα τελευταία χρόνια έχω την χαρά να καμαρώνω σε αυτή την πόλη, τα μικρά και τα μεγάλα έργα που πραγματοποιήθηκαν κατά την θητεία του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη και έδωσαν άλλη όψη και πνοή στον Πειραιά:

Η ανάπλαση του κέντρου του Πειραιά, της πλατείας Κοραή, του Δημοτικού Θεάτρου, η μεταμόρφωση στο Τουρκολίμανο και στο  λιμάνι του Πειραιά είναι έργα διαχρονικά που θα απολαύσουν πολλές γενιές, και αναμφίβολα αποτελούν ένα ισχυρό αποτύπωμα επιτυχίας.

Υπάρχουν, όμως, πολλά ακόμα να γίνουν. Ο Πειραιάς είναι μία πόλη με άπειρες αναπτυξιακές, εμπορικές, τουριστικές δυνατότητες και μπορούμε όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξη του, με όραμα, με σχέδιο, με ενότητα.

Σε συνέχεια αυτής της την προσπάθειας, θέλω να αγωνιστώ για την πόλη που αγαπώ και  σου ζήτω τη στήριξη και την υποστήριξη σου!

Ζητώ να είμαι Μία από τις 4 επιλογές προτίμησης σου, μία από τις 4 ψήφους σου!

Δώσε μου την δύναμη να αγωνιστώ και να προσπαθήσω για όλα όσα ο Πειραιάς αξίζει! Αξίζουμε ένα καλύτερο «αύριο», το διεκδικούμε και το μπορούμε!

 

Με εκτίμηση

Δέσποινα-Νέλλη Τζιβαρίδου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά

Η Γεωργία Μπίκα στο magazino.gr

Previous article

Η Χαρά Δαρσακλή στο magazino.gr

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *