0

Ονομάζομαι Χαρά Δαρσακλή και είμαι εκπαιδευτικός ΕΠΑΛ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Χαλκηδόνα. Δημιούργησα την οικογένειά μου και μεγαλώνω τα δύο μου παιδιά, το Βασίλη, μαθητή Λυκείου και τη Νίκη, μαθήτρια Γυμνασίου, στην πόλη μας.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από τη μεγάλη μου αγάπη για τον άνθρωπο, τη διάθεση προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, καθώς και τη θέληση για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας, τόσο για εμάς, όσο και για τα παιδιά μας. Η στήριξή σας στις εκλογές του 2019 μου έδωσε τη δυνατότητα να εκλεγώ και να υπηρετήσω την πόλη μας από τη θέση της Αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας της Ν. Χαλκηδόνας.

Είμαι επίσης, Αντιπρόεδρος στον τομέα της Δημοτικής Συγκοινωνίας της περιοχής μας, καθώς και μέλος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου μας. Η ανάγκη μου να προσφέρω αποτελεσματικά, με οδήγησε στο να ασχοληθώ με τις δομές του Κοινωνικού Φαρμακείου, αλλά και του Κοινωνικού Ενδύματος. Η ιδιαίτερη ευαισθησία μου για τους ανθρώπους της Τρίτης ηλικίας με ωθεί να ασχολούμαι ενεργά και να παίρνω μέρος στις δραστηριότητες και τις επιμέρους δράσεις του ΚΑΠΗ της Νέας Χαλκηδόνας.

Πιστεύω ότι η μέχρι τώρα πορεία μου, αποτελεί το καλύτερο διαπιστευτήριο για τις επικείμενες εκλογές και ζητώ ξανά την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Ζητώ την ψήφο σας και συνάμα την δυνατότητα να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας σε μία θητεία η οποία θα μας επιτρέψει, μακριά από τη στείρα αντιπολίτευση, να καλυτερέψουμε τη ζωή στην όμορφη πόλη μας. Δυνατά και Δυναμικά μπροστά!!!

Αφουγκράζομαι τα προβλήματά σας και προσπαθώ για τη λύση τους. Είμαι εδώ για να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στους αδύναμους συμπολίτες μας. Πάντοτε πίστευα και πιστεύω πως ειδικά στις αυτοδιοικητικες εκλογές, οφείλουμε να ψηφίζουμε ανεξαρτήτως χρωμάτων και πολιτικών πεποιθήσεων, αποκλειστικά με γνώμονα το καλό της γειτονιάς, της πόλης μας..

 

Η Δέσποινα-Νέλλη Τζιβαρίδου στο magazino.gr

Previous article

Η Αφροδίτη Παπαθανάση στο magazino.gr

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *