0

Ο Επικεφαλής της παράταξης “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη” και υποψήφιος Δήμαρχος, Γαβρής Κωνσταντίνος, παραχώρησε συνέντευξη στον “Flash 99,4Fm” και τον Γιάννη Μαγκριώτη

Μεταξύ άλλων ο κ.Γαβρής επισήμανε τα εξής: 

“Είναι μια μαύρη επέτειος για την Ελλάδα και την Δημοκρατία μας η σημερινή, οφείλουμε να θυμόμαστε και να τιμούμε την μνήμη των Eλληνίδων και των Ελλήνων που έδωσαν αγώνες για να πέσει η Χουντα των Συνταγματαρχών”

“Σήμερα περισσότερο από ποτέ, αυτή η διοίκηση, που κυβερνά εδώ και χρόνια, πρέπει να φύγει. Έχει κουράσει, τους πολίτες πρωτίστως, αυτός είναι και ο λόγος που καταθέτω την υποψηφιότητά μου. Επιπλέει η δημοτική αρχή, σε επικοινωνιακά τερτίπια, και δεν παράγει πολιτικό έργο εδώ και πολλά χρόνια”

Έχουμε έναν Δήμο με τα πιο ακριβά δημοτικά-μη ανταποδοτικά τέλη. Το σχολείο της Εξοχής, παρόλο που “κόπηκαν κορδέλες” δεν ξεκίνησε ποτέ. Να μιλήσουμε για τα προβλήματα της περιοχής που λόγω επικοινωνιακής πολιτικής έχουν μπει σε “παρενθέσεις”: Γιατί να πρωτομιλήσουμε όμως; Για τις ελλείψεις σχολικής στέγης σε όλο τον Δήμο; Για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών του Φιλύρου; Για το Μουσείο Ολοκαυτώματος; Για τις κεραίες στον Χορτιάτη που ακόμα είναι εκεί; Για την μη εκμετάλευση του δασικού πλούτου του Δήμου μας; Για τους ανύπαρκτους χώρους στάθμευσης; Για την μη κυκλική οικονομία που δεν υποστηρίζεται;  για το δίκτυο αποχέτευσης ; Για την ανυπαρξία υποδομών;  Και πόσα άλλα ακόμα;…”

“Στόχος μας να τα αλλάξουμε όλα, να παράξουμε πολιτικό έργο, με τον πολίτη στο προσκήνιο. Θέλουμε έναν δημότη, συμμέτοχο και όχι παρατηρητή. Για αυτό δημιουργούμε “συμβούλια γειτονιάς”, ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, μπορεί και πρέπει να έχει την λάμψη που αξίζει. Έχω την εμπειρία, εδώ και πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση, έχω την θέληση και πάνω από όλα, έχουμε την ομάδα που μας εμπιστεύεται για να πετύχουμε την πολυπόθητη αλλαγή στον Δήμο μας.  Ζητώ την στήριξη των συνδημοτών μου, ανεξάρτητα από κομματικές ταυτότητες και “αγκυλώσεις”, για τον Δήμο Πυλαίας -Χορτιάτη που μας αξίζει!

Ακούστε την συνέντευξη του Κ.Γαβρή στην εκπομπή “Μας αφορά” με τον Γιάννη Μαγκριώτη εδώ: 

 

Συνέντευξη: Γιώργος Αρβανιτίδης – “Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα”

Previous article

Γεωργία Παρασχού: Έχουμε φτάσει να βοηθούμε πάνω από 500 οικογένειες

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in top