0

Σχετικά με την κάθοδο του Ηλία Κασιδιάρη στις Δημοτικές Εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων τοποθετήθηκε ο Υπ.Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, Γιώργος Ντούρος.

” Σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλουν οι θεσμοί να πράξουν τα δέοντα ώστε να μην είναι εφικτό, καταδικασμένοι εγκληματίες να διεκδικούν αυτά τα αξιώματα. Δεν γίνεται να δίνουμε βήμα σε φασιστικές ρητορικές μίσους.” τόνισε.

Η ανάρτηση του:

Είμαι ιδιαίτερα προβληματισμένος από τις εξελίξεις στις αυτοδιοίκητές εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα μέλος ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης, θα μπορεί να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος του μεγαλύτερου δήμου της χώρας μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλουν οι θεσμοί να πράξουν τα δέοντα ώστε να μην είναι εφικτό, καταδικασμένοι εγκληματίες να διεκδικούν αυτά τα αξιώματα. Δεν γίνεται να δίνουμε βήμα σε φασιστικές ρητορικές μίσους.

Ομάδα για την Θεσσαλονίκη: “Οι δημότες ζητούν μια δημοτική αρχή που προκρίνει τις αρχές της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της χρηστής διοίκησης.”

Previous article

Στ. Αρναουτάκης: Θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ανασύσταση της Γεωργικής σχολής Μεσσαράς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *